RONING er for alle

Begynder, motions- , sports- eller eliteroe. Liteboat gør roning nemt!

Langs kysten, på søer, bælter og fjorde – venter vandet på dig

I Danmark er du altid tæt på vandet. Farvandene rundt om og i Danmark indbyder til roning – og med en stabil, hurtig og sikker Liteboat kan du ro hvor som helst. Tag til de smukkeste farvande med din Liteboat på taget af bilen, og oplev naturens skønhed, ro og vildskab. Dit eventyr kan være en eftermiddag på en sø eller en flere dages tur rundt om en af de mange små og/eller store øer eller bare langs en ny kyststrækning. Lad dine tanker løbe frit og glem stress og jag. Vandet er dit – hele året rundt.

Let, hurtig, stabil og nem at ro – det er Liteboats

En båd behøver ikke nødvendigvis at være smal og lang. Liteboat er designet af Sam Manuard (kendt for sit design af mange gode kapsejladsbåde) og bliver produceret i Frankrig. Bådene, der er stabile og nemme at ro, er et nyt koncept for såvel fritidsbåde som de både vi allerede kender fra roklubberne. Efter kort tid vil du være i stand til selv at ro, styre og transportere din båd rundt. Du vil føle dig sikker uanset alder og kondition. Den fantastiske følelse af frihed, når du glider gennem vandet, vil trække dig ud på vandet igen og igen.

Lær at ro – invester i dit helbred!

Mange både roklubber og private har valgt Liteboat. Fordi Liteboat er perfekte til at lære at ro i – og til at udvikle sig i. Roning er en komplet sport og bredt anerkendt som en af de bedste sportsgrene til at forbedre din sundhed, din kondition og dit helbred. Derudover er du i kontakt med naturen. Du kan koble helt af og bare nyde livet.
Roning giver meget sjældent skader. Det er ikke en kontaktsport og du undgår stød, som du f.eks. får ved at løbe. Du kan ro alene eller sammen med andre alt efter temperament.
Er du roer, har du roet for længe siden, eller vil du bare gerne i gang? Vi er her for at hjælpe dig med at få det bedste ud af denne sport. Bare tag det første skridt, så er vi klar til at hjælpe dig godt på vej.
Vi har gode videovejledninger, kontakter med roklubber og træner. Ligesom vi kan give dig en masse indhold tilgængeligt online, så du selv kan studere.

Langs kysten, på søer, bælter og fjorde – venter vandet på dig

Farvandene rundt om og i Danmark indbyder til roning – og med en stabil, hurtig og sikker Liteboat kan du ro hvor som helst. Tag til de smukkeste farvande med din Liteboat på taget af bilen, og oplev naturens skønhed, ro og vildskab. Vandet er dit – hele året rundt.

Let, hurtig, stabil og nem at ro – det er Liteboats

En båd behøver ikke nødvendigvis at være smal og lang. Liteboat er designet af Sam Manuard og bliver produceret i Frankrig. Du vil føle dig sikker uanset alder og kondition.

Lær at ro – invester i dit helbred!

Roning er en komplet sport og bredt anerkendt som en af de bedste sportsgrene til at forbedre din sundhed, din kondition og dit helbred. Er du roer, har du roet for længe siden, eller vil du bare gerne i gang? Bare tag det første skridt, så er vi klar til at hjælpe dig godt på vej.

Få mere information