Om os

Fritz Ganzhorn

Jeg startede med at ro for 4 år siden og var fanget ved første åretag. Roning giver mig mulighed for at komme ud på vandet, være alene, nyde stilheden og få den bedste motion for kroppen. Jeg blev forelsket i Liteboat første gang jeg sad i en. Vores fokus på letvægt giver den private kunde/roer de bedste muligheder for at håndtere og transportere sin egen båd. Liteboats stabilitet og performance betyder også at vi har de hurtigste både til coastal og klubroning. Og endelig gør det heller ikke noget, at en Liteboat ser godt ud. Derfor er jeg Liteboat forhandler. Har du lyst til at prøve, så kan vi altid tage ud og ro sammen.

Lisbeth Grænge Hansen

Jeg har været aktiv roer i mere end 25 år. Foruden i Hellerup har jeg også roet i Fredensborg roklub samt DSR. Gennem årene har jeg haft mægtig stor glæde af ikke alene den daglige roning og træning i hhv. inrigger, gig og coastal, men også langture og masser af kaproning. Udover langdistancekaproningerne rundt omkring i landet har der også stået Karlebo Marathon, SPP og kortbane DM i inrigger på programmet. Netop alle de oplevelser har givet mig lyst til at sætte dette projekt i søen. Liteboat er en hurtig båd med et super glid, der giver optimale muligheder for endnu flere gode oplevelser på vandet, og jeg glæder mig til at kaste mig ud i nye oplevelser og konkurrencer med de forskellige Liteboats rundt om i landet.

Karl Haals

Som tidligere sejler i kølbåd og jolle, havde jeg for 25 år siden lyst til at udvide mine aktiviteter på vandet. Det blev så roningen, jeg kastede mig over, og her blev jeg hurtigt fanget ind i det miljø, der er omkring roningen. Efter nogle år I Hellerup roklubs inriggerbåde begyndte jeg at arrangere langture I Danmark, Sverige og Tyskland og deltage i motionskaproningen. Det har været en skøn tid med mange oplevelser og godt socialt netværk. Jeg er nu kommet til et punkt, hvor jeg har lyst til at prøve noget nyt, og som kaldet fra himlen kom dette projekt, som jeg glæder mig meget til at være deltager i. Jeg håber og tror på, at opbakning omkring Liteboat kan fastholde og udvide kredsen af folk, der synes, at roning er en super sport.

Mathieu Bonnier, CEO & Marie Thiebaut, direktør for Liteboat i en LiteRACE 2X

Om Liteboat

I dag er Liteboat en af verdens absolut førende producenter af både. Vores mål er at udvikle, bygge og levere de bedste robåde, der er lette at benytte, meget stabile og letvægt. Vores både er 100% udviklede, designet og håndbygget i Frankrig. Vi gør det muligt at ro i alle typer af vand (sø, fjord eller til havs) og bådenes letvægt gør det muligt at transportere din båd på taget af bilen.

Vores serie af bådtyper består af flere rekreative både, klubbåde, coastal og konkurrencebåde samt vores særlige “row&sail” både. Alle vores både kombinerer design, performance, stabilitet, sikkerhed og innovation. Det giver dig de bedste muligheder for sport, tur-roning og adventure – eller til at udfordre dig selv.