Der bliver mulighed for at ro Venø Rundt – lørdag den 11. juni 2022 – i en af de moderne både fra Liteboat, når vi kommer til Struer med tre både, som alle deltagere i Venø Rundt kan tilmelde/reservere at ro 🙂

Der vil være mulighed for at prøve følgende både:

  • LiteRace 2X – er en moderne, stabil og hurtig coastal 2X. Båden vandt 2 DM-titler ved coastal DM i 2021.
  • LiteTrio – er den fleksible ”openwater” båd – en mellem gig og coastal – stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. LiteTrio kan prøves enten som en 3X eller en 2X med styrmand. Båden favner bredt. Lige fra folk som gerne vil prøve noget andet eller nyt i forhold til at ro 2-åres inrigger – til sports- og motionsroere som kan give den gas i en 3X opsætning. Båden kan skifte opsætning på under 5 minutter. Vægt kun 75 kg.
  • LiteQuattro – en ”openwater” båd i samme design som Trioen. Båden er en 4X m styrmand. Let, stabil og hurtig. Stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. Båden er god i det brede spænd fra nybegyndere til øvede, motionister og kaproere. Vægt kun 95 kg.
  • LiteRiver – En sødygtigt singlesculler til træning, fritid og motion på søer, fjorde og kystnært. Vi har taget den stabiliteten fra vores coastal-design. LiteRiver den smalleste og letteste båd i LiteBoat-serien med kun 21 kg. Riggen kan sættes på og tages af på under 1 minut.
  • LiteSport 1X – En coastalbåd for både klub og private. Her har vi kombineret stabilitet og fart med letvægt, så man altid kan have sin coastalbåd med på taget af bilen. Fås i vægt fra 23 – 27 kg.

Har du eller I lyst at komme og prøve en eller flere Liteboats: mail til fritz@co-row.dk eller ring/sms til 21421306 , så vi ved du/I kommer 🙂

Sted: Silkeborg Roklub, Åhavevej 1B, 8600 Silkeborg

Del denne artikel!